Style ry

Yleisten sopimusalojen toimihenkilöyhdistys - STYLE ry on Ammattiliitto Jytyn jäsen. Style ry valtakunnallinen yksityisalojen yhdistys, jolla on yksi varajäsen Jytyn liittovaltuustossa.

Jyty on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK ry:n jäsen. STTK neuvottelee palkansaajien suuret linjakysymykset työnantajien ja valtiovallan kanssa. 

Stylen Hallitus v. 2022 - 2023 

Hallituksen toimikausi on vuoden 2022 ja 2023 vuosikokouksien välinen aika. Jos mahdollinen yksityisalojen yhdistysten fuusioituminen toteutuu, silloin hallituksen toimikausi on fuusioitumisen jälkeiseen järjestätytymiskokoukseen saakka (alkuvuosi 2023). 
Hallitus valittiin Stylen vuosikokouksessa 22.6.2022. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kolme varsinaista jäsentä. Jokaisella on myös oma varajäsen. Hallitus järjestäytyi omassa kokouksessaan heti vuosikokouksen jälkeen. 

Meihin saat parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia suoraan puheenjohtajalle Tuula.Ruuskanen (at) riista.fi tai sihteerille martti.immonen (at) gmail.com.

Hallituksen kokoonpano:

Tuula Ruuskanen, puheenjohtaja

Katja Koivukoski, varapuheenjohtaja

Martti Immonen, hallituksen sihteeri ja koulutus- sekä nuorisovastaava

Nalle Velling, tiedottaja


Hallituksen varajäsenet ovat Mari Kelkka, Elina Suoranta, Laura Haapa ja Sara Heinonen. Kuvassa uusi hallitus, vasemmalta Katja, Martti, Nalle ja Tuula.