Tervetuloa Stylen jäsen/vuosikokousmatkalle Berliiniin 21.-23.5.2020!

9.1.2020

Ilmoittaudu matkalle 30.1.2020 mennessä.

Lähdemme kohti Berliiniä helatorstaina 21.5.klo 11.25 lennolla Helsinki-Vantaa lentoasemalta. Perillä majoitumme Länsi-Berliiniissä Centro Hotel Berlin Kurfüstendammiin(https://www.centro-hotels.de/en/cities/berlin/Centro-Hotel-Kurfuerstendamm/Kurfuerstendamm.html) (kuljetus lentokentältä) ja palaamme lauantaina klo 12.30 lennolla. Perjantaina ohjelmaan kuuluu vuosikokous aamupäivällä ja yhteinen illallinen. Halukkailla on mahdollisuus osallistua perjantaina kiertoajelulle eri maksusta. Laitamme lisätietoja osallistujille myöhemmin.

Matkan omavastuuhinta on 150 euroa. (Jos olet jäsenkampanjamme mukaisesti hankkinut tai hankit yhdistykselle uuden jäsenen, maksu on puolet tästä sekä sinulle että hankkimallesi uudelle jäsenelle). Jäsenhankintakampanja jatkuu myös ensi vuonna!

Yhdistys maksaa matkakulut lentoasemalle. Ilmoittaudu matkalle 30.1.2020 mennessä yhdistyksen sihteerille Päivi Rolandille (paivi.roland@ttl.fi).

Muistathan, että matkalle osallistuminen edellyttää vuosikokoukseen osallistumista ja sitä, että jäsenmaksujen maksu on hoidettu.