Sopimukset

Sopimusten piirissä ovat mm. seuraavat työpaikat:

Nuoren Keskustan Liitto
Rauhanturvaajat
Suomen Nuorisoseurojen Liitto
Suomen Pakolaisapu
Suomen Partiolaiset
Suomen Riistakeskus
Työterveyslaitos
UKK-instituutti
Vesaisten Keskusliitto 

Yleissopimus

Yleissopimusta noudatetaan erilaisissa järjestöissä ja säätiöissä kuten Vesaisten keskusliitossa, UKK-instituutissa ja Nuorisoseurajärjestöissä toimiviin työntekijöihin.

Koska soveltamisala on hyvin laaja, myös toimihenkilöiden ammattinimikkeistön kirjo on laaja.

Sopimusneuvotteluissa Style ry:llä on merkittävä rooli asettamalla neuvottelutavoitteet ja seuraamalla Jytyn neuvottelijoiden välityksellä neuvottelujen kulkua sekä osallistumalla sopimusten hyväksymispäätösten tekoon. Stylen toiminnassa painotetaan uusien työpaikkojen saamista työehtosopimusten piiriin, koska kaikkien jäsentemme työpaikoilla ei ole työehtosopimusta.

Jäsenmaksu 

Jäsenmaksu on 1,32 % ennakonpidätyksen alaisesta tulosta. Jäsenmaksu sisältää jäsenyhdistyksen, liiton ja työttömyyskassan osuuden.

Euromääräistä jäsenmaksua 5 €/kk maksavat jäsenet, jotka vähintään 30 päivän ajaksi ovat jääneet vaille palkkaa: virkavapaa, työloma, opiskelu, sairausloma, karenssi, Kelan päiväraha, kuntoutustuki (=määräaikainen työkyvyttömyyseläke) ja äitiys-, isyys-, hoito- ja vanhempainvapaa.

Opiskelijajäseniltä ei peritä opiskelijamaksua. Varusmies- ja siviilipalvelusaika on vapautettu jäsenmaksusta.

Eläkkeelle jäävä

Eläkeläisten jäsenmaksu eli kannatusjäsenmaksu vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuonna 2023 maksu on 50 e/vuosi. Muistathan ilmoittaa Jytyyn/Styleen, jos et jatka kannatusjäsenenä, kun jäät eläkkeelle. Osa-aika eläkkeellä olevat maksavat jäsenmaksun vain palkkatulosta.

Ilmoita Jytyn jäsenrekisteriin, kun jäät eläkkeelle.  Voit jatkaa Stylen jäsenyyttä maksamalla eläkeläisen (eli kannatusjäsenen) jäsenmaksun 50 euroa/vuosi seuraavan vuoden alusta. Huomaathan, että olet oikeutettu Stylen etuihin, kuten jäsenmatkoihin, vain jos olet maksanut jäsenmaksun.

Voit myös erota Stylestä ja liittyä Jytysenioreihin. Lisätietoa Jytyseniorit ry:n sivuilla.

Muutokset jäsentiedoissasi

Jos tietosi muuttuvat eli vaihdat vaikkapa työpaikkaa, siirryt opiskelijaksi  tai jäät työttömäksi, muista ilmoittaa asiasta Jytyn jäsenrekisteriin!